Sierlijsten
Wonen

Bijzonder mooie sierlijsten kopen

Via Koofmetlicht hebben wij bijzonder mooie sierlijsten gekocht. Niet zomaar lijsten, maar hele mooie met lampjes erin verwerkt. Deze LED lampjes zijn zo verwerkt dat je deze niet ziet, maar wel het profijt van het licht hebt.

Wij zijn druk in huis aan het klussen en daarom kwamen wij op het idee om wat meer sfeer in huis te halen. Dit kan je creëren door een mooi schilderij op te hangen, of een mooie plant neerzetten. Maar deze hadden wij al staan en hangen, wat wij wilden hebben was met de hulp van licht meer sfeer te krijgen.

Sierlijsten

Sierlijsten met een LED strip gekocht

De woonkamer hebben wij recent onder handen genomen en hierdoor ziet alles er weer stralend uit. De muren hebben wij behangen en het plafond ziet er weer wit uit. Echter vonden wij het nog een kale en sfeerloze bedoeling.

De oplossing voor dit probleem hebben wij inmiddels bij Koofmetlicht gevonden. Hier is het mogelijk om diverse lijsten met licht te bestellen. Deze koof hebben wij nu als afwerking tegen het plafond aan bevestigd. Hiermee is de sfeer meteen heel anders in huis. Vooral wanneer het donker begint te worden is het gezellig om deze lampen aan te kunnen doen.

Dit materiaal kan ervoor zorgen dat een bepaalde ruimte meer sfeer krijgt. Losse kabels, leidingen en zelfs beschadigingen aan de muur of plafond kan je op deze manier wegwerken. Liever vakmensen deze klus laten uitvoeren, neem dan een kijkje op werkspot.