Blog

Zwembad bouwen door Bodyfit

Een droom van mij is een eigen zwembad bouwen. Het lijkt me heerlijk om elk moment gebruik te kunnen maken van mijn eigen zwembad. Verkoeling op warme zomerdagen en gewoon een verfrissende duik kunnen nemen na een dag werken. Nu we zijn verhuisd naar een huis met een grote tuin hebben we een ideale plek voor een zwembad.

Zwembad bouwen

Laat een zwembad bouwen of kies voor een kant en klaar bad

Natuurlijk heb ik me ingelezen op internet over de mogelijkheden. Ik wilde echter geen kant en klaar zwembad maar echt een zwembad bouwen en ingraven. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn besloot ik advies te vragen bij een specialist. Ik ging naar Bodyfit in Zeewolde. Zij zijn erkend dealer van het bekende merk Starline en bovendien bouwen zij ook eigen zwembaden. Doordat ze volledig op de hoogte zijn van alle ins en outs op het gebied van zwembaden leek dit mij de beste plek om me te laten informeren over de mogelijkheden. Bij Bodyfit trof ik inderdaad een adviseur met veel verstand van zaken. Doordat ik ook al goed ingelezen was en wist wat ik wilde, konden we al snel door naar de verschillen in specificaties van de verschillende baden.

Zwembad

Verschillende mogelijkheden

Zo kun je kiezen uit een zwembad gemaakt van polyester of polypropyleen. Beiden hebben hun eigen kenmerken en voor- en nadelen. Aan het einde van het gesprek werd duidelijk dat polypropyleen voor ons de beste keuze is en dat Bodyfit ons zwembad gaat bouwen. Er bestaat namelijk nog geen kant en klare variant van wat ik wil. Gelukkig is Bodyfit de ideale partij om mijn zwembad te bouwen en te installeren. Inmiddels is ons zwembad klaar en wordt het bijna geleverd. Ik kan niet wachten tot het helemaal klaar is en ik de eerste duik in mijn eigen zwembad kan nemen.

3 Redenen waarom een VPN onmisbaar is op vakantie

Als je wel eens naar het buitenland gaat, heb je vast wel gebruik gemaakt van WiFi hotspots in plekken zoals kroegen, hotels, vliegvelden en dergelijke. Ondanks dat het lekker makkelijk is dat we tegenwoordig op telkens meer plekken gebruik kunnen maken van deze dienst, is het ook gevaarlijk en praktisch beperkt. Als je gebruik maakt van een VPN kun je veel van deze problemen omzeilen. Met een VPN kun je namelijk:

– Zonder gevaren gebruik maken van openbare WiFi-spots. Data diefstal is bijna onmogelijk geworden wanneer je gebruik maakt van een VPN.
– Geografische blokkades omzeilen. Je kunt op deze manier blijven genieten van je Nederlandse series, shows en websites, die normaal geblokkeerd zijn met een buitenlands IP-adres.
– Je kunt censuur ontwijken. In een land als China kun je bijvoorbeeld geen gebruik maken van Gmail of Facebook, tenzij je gebruik maakt van een VPN.

#1 Bescherm je gegevens op wifi hotspots

Tijdens je reis is zal je voornamelijk gebruik maken bij (semi) openbare WiFi hotspots. In de kroeg, op het vliegveld, in jouw hotel en als je gaat shoppen. Je kunt op deze plekken met wel duizenden mensen tegelijk verbonden zijn op het WiFi-netwerk.

Iedereen die op hetzelfde WiFi netwerk als jij ingelogd is, kan jouw gegevens vrij gemakkelijk onderscheppen. Denk hierbij aan je wachtwoorden, cookies, zelfs je creditcard gegevens en andere zeer belangrijke data. De criminelen worden telkens slimmer en maken hier maar al te graag gebruik van.

Met een VPN-verbinding zijn deze gevaren gelukkig te omzeilen. Dit alles heeft te maken met de manier waarop een VPN werkt. Als je hier gebruik van maakt, wordt jouw internetverbinding versleuteld op de VPN server. Als je verbonden bent zal al het internetverkeer verstuurt worden naar deze VPN server. Aangezien alle data gecodeerd wordt door de VPN kan niemand zijn wat jij aan het doen bent op je computer. Hierdoor zullen hackers niets anders zien dan gecodeerde data wanneer ze proberen je gegevens te stelen. Hier kunnen ze niets mee.

#2 NPO start en RTL XL op reis gebruiken

Wanneer je in het buitenland gebruik wilt maken van diensten zoals RTL XL of NPO Start (voorheen Uitzending gemist) krijg je te maken met blokkades. Je zult een bericht zien dat de dienst op jouw locatie niet beschikbaar is in verband met de uitzendrechten. Dit programma heeft dan bijvoorbeeld alleen de rechten om uitgezonden te worden in Nederland. Door je IP-adres te controleren kunnen ze zien dat jij niet in Nederland bent op dat moment.

Als je echter een VPN-verbinding hebt, is dit gemakkelijk op te lossen en kun je genieten van de Nederlandse shows en programma’s. Als je gebruik maakt van een VPN-server in Nederland kun namelijk je IP-adres omzetten zodat het voor apps of websites lijkt alsof jij ook in Nederland bent. De normaal gesproken geblokkeerde diensten zijn nu weer beschikbaar.

#3 Censuur omzeilen met een VPN

In andere landen, zoals China, hebben ze enige vorm van internetcensuur. Diensten als Facebook, Google, Gmail en Youtube zijn hier bijvoorbeeld geblokkeerd. Echter, met een VPN hier je hier geen last meer van. Je verbindt namelijk gemakkelijk met een VPN server ver buiten China en de toegang tot deze diensten is weer open omdat de Chinese overheid niet langer je IP-adres kan achterhalen. Simpelweg, ze kunnen niet meer meekijken met jouw internetgedrag.

Welke VPN kiezen?

Voor de meeste reizigers is een VPN dus de ultieme oplossing. De kosten voor het gebruik maken van een VPN vallen ook reuze mee. Voor een bedrag van 3 euro kun je al gebruik maken van een goede service om de beste VPN te kiezen is nog niet altijd even makkelijk. Er zijn zelfs een aantal gratis VPN services die erg goed zijn (alleen zit hier vaak een data limiet op). Let er bij het kiezen van een VPN provider wel goed op dat het gebruik van jouw apparaat ook ondersteund wordt. Deze meeste providers hebben tegenwoordig echter wel ondersteuning voor Windows, OS X, iOS en Android.

Vouwgordijnen

Vorig jaar heb ik een appartement gekocht en ik heb daar heel veel aan moeten verbouwen. Dit had veel geld gekost, dus op de inrichting moest ik wat bezuinigen, maar ik wilde uiteraard wel mooie spullen hebben. Zo wilde ik bijvoorbeeld vouwgordijnen hebben. In de winkels waar ik was gaan kijken, waren deze erg duur. Op Blinddesign.nl vond ik de perfecte vouwgordijnen voor mijn appartement.

Veel verschillende vouwgordijnen

Bij Blinddesign.nl hebben ze vouwgordijnen in alle soorten, maten en kleuren. Dus daar kan je altijd vinden wat je zoekt. Ik vond het ideaal dat ik hier de juiste afmetingen door kon geven en dat de vouwgordijnen dan op de juiste maat gemaakt werden. Ik hoefde hier thuis dus niets meer aan te doen. Ik heb de gordijnen gelijk besteld. Het bestelproces was erg eenvoudig. Ik kreeg ook al snel een bevestiging van de bestelling binnen en op de afgesproken datum werden mijn vouwgordijnen geleverd. Ik hoefde de gordijnen toen alleen nog maar op te hangen en dat ging ook verbazingwekkend makkelijk. Tot op de dag van vandaag ben ik erg blij met de vouwgordijnen. Ze zijn nog steeds erg mooi en helemaal niet verkleurd. Dus zoek jij goede vouwgordijnen voor een goede prijs, dan kan ik jou deze winkel echt aanraden.

Tuinmeubelen: lounge-set en ligbed

Nadat we ons eigen, nieuwe huis waren ingetrokken en alles mooi ingericht was, zijn we aan de inrichting van de tuin begonnen. En daar kon een Lounge-set natuurlijk niet in ontbreken, zo zijn we op zoek gegaan naar het ideale Lounge-set dat voldeed aan al onze criteria. We hebben het na even zoeken, de tuinmeubelen ligbed online kopen kunnen realiseren bij lounge-bank.nl. Ze maken de Lounge-sets op maat, zodat ze zeker voldoen aan de wensen van de klant en dat voor een competitieve prijs. Zo waren ook wij meteen verkocht van dit concept. Er zijn tal van mogelijkheden bij lounge-bank.nl. Ze zijn dan ook al jaren specialist in dit vakgebied en weten zo precies wat er mogelijk is en wat er zoal goed in de markt ligt. 

Onze tevredenheid

Momenteel genieten we al een aantal maanden van ons Lounge-set. Bij de eerste zon dit jaar stonden we al te popelen om het uit te testen. We zijn zeer tevreden over de service die we gekregen hebben en de snelheid van de levering van ons gepersonaliseerd Lounge-set. We hebben er ook bijpassende ligbedden bij gekocht zodat alles mooi samen past en we precies kunnen relaxen hoe wij dat willen, liggend, zitten of een houding tussenin. We zijn alvast een tevreden klant.

Op de website van kissgeboortekaartjes.nl bestel je een origineel geboortekaartje

Gefeliciteerd! Je bent in blijde verwachten. Wellicht ben je een aantal weken zwanger of je bent al veel verder in je zwangerschap. Wat je situatie ook is, in alle gevallen ben je er vast al achter gekomen dat je een hoop dingen moet gaan regelen. Ben je op dit moment op zoek naar een geboortekaartje, dan weet je zeker dat je een origineel geboortekaartje kunt bestellen op de website van kissgeboortekaartjes.nl. Ook voor jouw smaak zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Neem gerust eens een kijkje en ontdek het gevarieerde aanbod van tientallen soorten prints, kleuren en patronen.

Maak eenvoudig en snel een account aan via kissgeboortekaartjes.nl

Om echt een origineel geboortekaartje te sturen naar je ouders, schoonouders,vrienden en familie, kun je het kaartje volledig op maat maken. Hiervoor is het erg verstandig om even een eigen account aan te gaan maken via kissgeboortekaartjes.nl. In dat geval kun je jouw ontwerp tussentijds opslaan. Wel zo handig, want het is natuurlijk zeer begrijpelijk dat je er even goed over na wilt denken. In wat voor soort stijl wil je jouw kaartje graag gaan ontwerpen?

WONEN Makelaars is jouw makelaar in Scheveningen

Wellicht ben je op zoek naar jouw eerste koophuis. Je gaat verhuizen en bent je hierdoor aan het oriënteren naar een nieuwe woning of je wilt liever huren. Wat je wensen ook zijn en hoe je situatie ook is, WONEN Makelaars is jouw makelaar in Scheveningen. Je hebt de keuze uit een erg breed woningaanbod en voor ieder budget zijn er voldoende mogelijkheden. Woon je graag in een prachtig vrijstaand huis, een praktisch appartement of een gezellige gezinswoning? Geef het door aan een van de makelaars van WONEN Makelaars. Er wordt graag me je meegedacht en je ontvangt altijd een voorstel op maat.

Ontvang een eerlijk en betrouwbaar hypotheekadvies

Ga je alleen kopen, samen met jouw partner of wil je jouw zoon of dochter tegemoetkomen? In alle gevallen is het natuurlijk erg belangrijk dat je een eerlijk en betrouwbaar hypotheekadvies ontvangt. De hypotheek moet goed te betalen zijn en met je mee kunnen bewegen. Daar adviseert de eerlijk en betrouwbaar hypotheekadvies van WONEN Makelaars je uiteraard graag over. Hiervoor kun je telefonisch een afspraak inplannen of je loopt even binnen op het kantoor in Den Haag, nabij Scheveningen.

Theatervooropleiding

Ik heb mij lang getwijfeld welke richting ik zou uitgaan. Er was niets op school die mij echt interesseerde. Ik las graag boeken en keek graag films en series. Soms als ik een serie keek begon ik vaak te denken dat acteren echt nog wel iets voor mij zou zijn en ik begon er vaak van te dromen hoe het zou zijn. Een lange tijd heb ik dat gedacht uit mijn hoofd proberen te praten, maar het kwam telkens weer naar bovendrijven. Daarom besloot ik wat info op te zoeken en dan zou ik het wel zien. Ik kwam op de site van De toneelmeester terecht en geraakte er niet meer af! Ik zag dat er zo iets bestond als een theatervooropleiding toneelschool en ik voelde mij meteen aangesproken, want je had er nog geen ervaring voor nodig!

 Beste beslissing in mijn leven

Ik wil De toneelmeester toch echt graag bedanken, want de lessen die ik kreeg in de vooropleiding hebben mijn vermoeden bevestigd! Acteren is wat ik wil doen en deze school gaf mij dan ook tal van technieken en tips over hoe ik het beste kan acteren. Na de vooropleiding heb ik mij ingeschreven in het talententraject wat ervoor gezorgd heeft dat ik al snel mocht meespelen in een plaatselijk toneelstuk, het was een klein toneelstuk, maar het was wel een goed begin! Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben, maar De toneelmeester heeft mijn carrière zeker en vast in gang gezet! Bedankt daarvoor!

Data veilig opslaan?

De data veilig opslaan, voorkomt veel problemen. Er zijn verschillende redenen, waarom je ervoor moet zorgen, dat de data veilig en goed is opgeslagen. Het kost vaak veel tijd, om bepaalde dingen digitaal vast te stellen. Zodra dat niet goed en veilig wordt opgeslagen, kan het zijn dat deze gegevens allemaal kunnen verdwijnen. Dit zorgt ervoor dat er veel tijd verloren gaat. Ook is dit uiteraard erg frustrerend. Naast het beschermen van het harde werk, is het ook belangrijk om belangrijke data, op een veilige plek te houden. Zo voorkom je dat deze informatie, onder ogen komt van de verkeerde personen. Door de toegankelijkheid naar deze informatie te beperken, is het onmogelijk dat deze informatie bij de verkeerde personen terecht komt.

Hoe bescherm je de data?

Er zijn een aantal dingen die ervoor zorgen, dat de toegankelijkheid van deze gegevens, minder makkelijk wordt. Op die manier heb je alleen zelf toegang tot deze data en is het voor andere onmogelijk. Om de toegang voor andere onmogelijk te maken, is het belangrijk om een wachtwoordkluis te hebben. Deze code kan bestaan uit letters, cijfers of een combinatie. Een andere en veiligere manier, is een vingerafdruk code gebruiken. deze manier bestaat niet erg lang, maar is wel de veiligste manier. Zonder jouw vinger, is er geen toegang tot deze gegevens.