16 oktober 2021

De aluminium schuifdeuren

1 min read

Voor de nieuwe aanbouw aan mijn huis zocht ik aluminium schuifdeuren. ik had mij hier al enigszins in verdiept maar wist nog niet zo goed wat de mogelijkheden precies waren. Een bevriende aannemer die de aanbouw voor zijn rekening nam verwees mij naar de website www.kozijnmaatwerk.nl. Hij had hier zelf hele goede ervaringen mee. Ze leveren keurig op tijd. leveren echt hoogwaardige kwaliteit, vakwerk en dat alles voor een zeer betaalbare prijs. Na deze lovende woorden ben ik direct gaan kijken. Het was fijn dat je op de site een online berekening kon maken. Zo wist ik meteen wat ik voor de schuifdeuren moest betalen. Omdat ik geen verstand had van al die RAL kleuren en ik wat meer wilde weten over de levertijd heb ik even contact opgenomen.

De aanbouw is echt prachtig geworden

De aluminium schuifdeuren konden zonder problemen op de gewenste datum geleverd en gemonteerd worden. Op de afgesproken dag en tijd stonden ze voor de deur. Wat een professionals. De schuifdeuren werden echt met de grootste zorg en aandacht heel vakkundig gemonteerd. Ik ben echt heel blij met deze perfecte service. de aanbouw is prachtig geworden en tegen alle familie en vrienden die komen kijken. prijs ik deze bedrijf aan.