16 oktober 2021

Diverse hoortoestellen

1 min read
hoortoestellen

Phonak heeft diverse hoortoestellen op de markt gebracht. Iedereen die met gehoorverlies loopt kan hier terecht. Want voor iedereen is er wel een passend model te vinden. Heb je nu een matig hoorverlies, of juist een heel groot, het is allemaal met een hoortoestel zo goed als mogelijk op te vangen.

Niet alleen kan je bij Phonak gehoortoestellen aanschaffen, maar ook diverse accessoires. Denk hierbij aan een versterker voor de telefoon of televisie. Maar ook een microfoon die ervoor kan zorgen dat je ook in rumoerige ruimtes het gesprek kan blijven volgen.

De nieuwste hoortoestellen

Veel mensen lopen al jaren met een gehoorapparaat en zijn hier tevreden over. Echter is Phonak een bedrijf die niet blijft stil zitten en altijd op zoek is naar de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarom is het voor deze mensen aantrekkelijk om een keer langs de audicien te gaan om te kijken of er een ander geschikt apparaat te vinden is. Een apparaat die naadloos over kan schakelen in drukke ruimtes of een model die niet zichtbaar is voor de omgeving. Zo zijn er diverse modellen op de markt gekomen die misschien wel beter zijn voor jou.

Wil jij meer weten over deze gehoorapparaten, neem dan een kijkje op deze website of maak een afspraak bij de gehoorspecialist bij jou in de buurt. Er gaat een wereld voor je open, wanneer je weer de geluiden om je heen kan horen.