absence
Zakelijk

Een makkelijk roostersoftware

Graag een makkelijk roostersoftware hebben? Dan kan je deze het beste verkrijgen bij Tamigo. Bij Tamigo ben je namelijk verzekerd van een kwaliteit software. Zo is deze zeer makkelijk om te gebruiken voor elke werknemer. het systeem is zeer overzichtelijk en je kunt makkelijk de werkroosters van jezelf en van je medewerkers zien. Zo is vervanging regelen, verlofaanvragen en beschikbaarheid veranderen zeer makkelijk om te doen en is er met deze dingen geen gedoe meer.

Door gemak veel tijd besparen

Tamigo is natuurlijk niet alleen maar makkelijk te gebruiken als werknemer, maar ook voor de werkgevers. Zo kunnen werkgevers een goed overzicht maken met veel controle over uren, salarisuitbetalingen, etc. Zo wordt er ook altijd goed naar het cao gekeken en worden werknemers niet te veel, en te weinig ingepland. Hierdoor heb je iedere werknemer tevreden.

roostersoftware

Geen onverwachte storingen

De meeste roostersoftwares hebben meestal vele onverwachte storingen die heel naar kunnen zijn voor alle werknemers. Daarom heeft Tamigo er voor gezorgd dat hun systeem altijd goed onderhouden wordt, en dat de problemen altijd gefixt zijn voordat ze voor kunnen komen. Hierdoor heb jij als bedrijf nooit meer last van werknemers die hun rooster niet meer weten, of welke gevallen zo nog meer voor kunnen komen.