16 oktober 2021

Geen duur matras meer kopen

2 min read
matras topper 160x200

Voor heel veel mensen is een nieuw matras kopen een hele uitgave, met een goedkoop matras heb je niet de ondersteuning en het comfort wat je nodig hebt tijdens de slaap. Een matras topper 160×200 geeft je dat wel en is veel voordeliger om te kopen dan een volledig matras. Je vervangt als het ware je matras, leg je de matras topper op je matras heb je weer de ondersteuning en het comfort wat je wilt. Maar ook de temperatuur is een aangename bijkomstigheid, in de zomer heb je een lekker koele matras om op te liggen.

matras topper 160x200

Je kunt uit verschillende materialen kiezen, traagschuim, hybride of koudschuim. Iedere kern heeft zijn eigen unieke eigenschappen waar je van kunt profiteren. Enkele kenmerken zijn comfortabel en ze zijn vervaardigd van de beste materialen die er zijn. De stoffen die gebruikt zijn voor het produceren van de matras topper 160×200 zijn anti allergisch, maar ook ventilerend zodat je altijd een hygiënisch matras hebt. Ook de hoes van het de topper is er eenvoudig af te ritsen, zo kun je de hoes wassen in de wasmachine.

matras topper 160x200

Meer dan 50 jaar ervaring

Perfecthomeshop heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van matras topper 160×200 en andere producten. Het gebruik van merk materialen drijft alleen maar de prijs op, dat is juist iets wat we willen voorkomen. Een bed, matras of ander product moet voor iedereen te betalen zijn. Geen dure showroom waar klanten kunnen kijken en dure reclames. Heb je een matras of matrastopper besteld wordt deze direct vanuit het magazijn geleverd.