9 december 2021

Mannen hoed aanschaffen

Een mannen hoed kopen bij hatland is een hoed van hoge kwaliteit. Ook mannen kunnen tegen de zon leuke hoeden dragen. Dit maakt de man een echte gentleman. Hoeden zijn van diverse materialen gemaakt. Een mannen hoed is een leuke aanwinst voor vrije tijds besteding zoals het maken van een wandeling, het lopen door de stad of tijdens een vakantie. De hoeden in het aanbod zijn van diverse soorten materialen gemaakt. Onder andere van wol, leer, stro en stof. In het aanbod kun je dan ook opties aangeven waaraan de hoed moet voldoen. Denk aan een leuke vissershoed of stro hoed met een western tintje.

Soorten mannen hoeden

De mannen hoed in het aanbod zijn onder andere Xavier, Woodstock, Wishmen, Wingdale, Willsmith en Winner. Elke hoed heeft zijn unieke passende naam. Wingdale is een nette herenhoed in grijstinten. Deze nette hoed staat bij een mooi pak prima. De hoed is in maten S t/m XXL verkrijgbaar en dus zowel voor grote als kleine hoofden. e hoed is voor herfst en winter geschikt. Wilmont is een zomerhoed van stro gemaakt. Deze is zowel trendy als eigentijds. De hoed beschikt over een zwart lint boven de kap en is in de maten S – XL te verkrijgen. Winner is een ademende hoed met oor flappen die ook goed bestemd is voor koud winterweer en herfstwind. Door de waterdichte stof kan deze hoed ook prima in de regen worden gedragen.

Bestellen via Hatland

Je kunt diverse hoeden selecteren. Je kunt hierbij op de maat zoeken, de groep hoeden, materialen zoals stof, leer, stro en vilt en het seizoen, de kleur en de product eigenschappen zoals doeleinden waarvoor de hoed wordt gebruikt. Bestellingen hoger dan 25 euro worden gratis verzonden. De levertijd is de volgende dag als er besteld wordt voor 15:00. Op alle hoeden zit 3 maanden garantie. Als je ontevreden bent over de hoed kan deze retour worden verzonden en om restitutie worden gevraagd, welke binnen 48 uur wordt terugbetaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *