17 januari 2022

Met een klein budget je huis mooi inrichten

Ga je binnenkort verhuizen? Gefeliciteerd! Verhuizen is altijd een grote klus en kost veel tijd. Ben je eenmaal verhuisd, dan kun je beginnen met het inrichten van je nieuwe plekje. Ben je nog student of ben je starter? Dan is je budget waarschijnlijk nog niet erg groot. Toch kun je met een klein budget een hoop mooie dingen aanschaffen en een prachtig interieur in elkaar zetten. We delen hieronder een aantal inrichtingstips met een klein budget. Dit is natuurlijk geschikt voor zowel studio’s als grotere huizen!

Ga langs bij kringloopwinkels

Een dagje shoppen bij kringloopwinkels zijn een van de leukste dingen om te doen in je vrije tijd! Je zult je verbazen hoeveel nieuwe spullen je daar tegenkomt. Het grootste voordeel van het kopen van tweedehands meubels is dat het een stuk goedkoper is dan een nieuw meubelstuk. Het past prima binnen je budget en je kunt een hoop met elkaar combineren. Verder is het soms ook mogelijk om te onderhandelen waardoor je kunt uitkomen op een nog goedkopere prijs. Krijg je nog wat spullen cadeau van familie en vrienden? Dan kun je deze nieuwe spullen ook makkelijk combineren met tweedehands spullen.

Denk aan accessoires

Wat een hoop mensen vergeten, is dat accessoires key zijn. Een paar standaard meubels kun je makkelijk opfleuren met de juiste accessoires. Zelfs wanneer je zoekt naar standaard spullen in huis zoals een hanglamp. Met hippe hanglampen maak je de blits in huis. We zien steeds vaker op instagram leuke en grote hanglampen. Hiermee creëer je de leukste sfeer in huis zodat je er met je man, vrouw of gezin optimaal kan wonen. Geniet er dus ook van. Denk bijvoorbeeld aan een hippe tint strijkijzersnoer voor je lampen. De leukste hanglampen kan je natuurlijk ook gewoon online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *