16 oktober 2021

Paul Green enkellaarsje

1 min read

De Paul Green enkellaarsjes zijn schoenen die altijd mee zullen gaan met de trends en niet voor een bepaald moment. Kwaliteit is daarom ook voor Paul Green een belangrijk aspect. Continue worden er nieuwe manieren gezocht om schoenen een nog comfortabelere pasvorm te geven. Dit is een van de belangrijkste doelen die steeds behaald moeten worden. De schoenen worden steeds volgens Duitse kwaliteitsrichtlijnen gecontroleerd, dit is een belangrijke eis waar de schoenen zich allemaal aan moeten houden. Op de website van Bommel vind je leuke Paul Green schoenen voor een redelijke prijs. Ideaal voor de schoen shoppers!

Mijn Aankoop

Ik ben superblij met mijn Paul Green enkellaarsjes. Ik heb ze tijdens een aanbieding op de website van, van Bommel besteld en heb ze al vrij snel thuisgekregen. Ik had een feestje waar ik netjes gekleed moest zijn en besloot deze schoenen te nemen, omdat ik vond dat ze aansloten bij mijn gekozen outfit. Ik heb enorm veel complimentjes gekregen die avond om hoe leuk ze zijn. Daarnaast lopen ze enorm comfortabel en liggen mijn schoenen enorm lekker op de zool. Ik heb zelf namelijk vaak snel last van mijn enkels als ik hakken draag maar deze schoenen waren een uitzondering. 

More Stories