pubquiz op locatie
Feest

Pubquiz op locatie organiseren?

Quizprogramma’s op televisie zijn altijd erg populair. Dat is niet voor niets, want wie houdt er nu niet van de gezelligheid die deze programma’s met zich meebrengen? Vaak denk je mee met de vragen en probeer je ze zelf ook goed te beantwoorden. Wist je dat het mogelijk is om een pubquiz op locatie te organiseren? Zo kun jij met je vrienden, familie of collega’s een superleuke avond organiseren, net zoals op televisie. 

pubquiz op locatie

Pubquiz organiseren in tijden van thuis werken

Het afgelopen jaar hebben veel mensen thuisgewerkt. Waarschijnlijk doen de meeste mensen dit nog steeds. Je ziet je collega’s minder vaak. Wellicht mis je het contact en wil je graag iets leuks organiseren met jouw collega’s. Je kunt dan vrij eenvoudig een pubquiz op locatie organiseren. Via een livestream wordt de pubquiz vervolgens gespeeld. De pubquiz wordt via een professionele host gespeeld, die op de livestream te zien is. Je speelt dan vanuit huis mee op je eigen telefoon of laptop. 

De pubquiz wordt gespeeld in teams. Je kunt de tussenscore altijd zien tijdens de livestream, wat het spelen extra spannend maakt. De quiz bestaat uit verschillende rondes met verschillende soorten vragen. Zo is er bijvoorbeeld een ronde met open vragen, of een ronde met meerkeuzevragen. Daarnaast kun je ook een welbekende muziekronde spelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *