9 december 2021

Reginox spoelbak voor jouw keuken

keukenspeciaal

De reginox spoelbak is wellicht wel dé finishing touch voor jouw keuken! Reginox is een toonaangevend merk in de keukenindustrie. Ze bieden een ruim assortiment aan spoelbakken met maar liefst drie keuzes in montagevorm;

  • Vlakbouw,
  • Onderbouw,
  • Opbouw.

Naast de verscheidene montagevormen biedt Reginox ook een brede keuze in het type spoelbak wat betreft de vorm, het formaat, de kleur, het materiaal én de toepassingen. Als kers op de taart is Reginox het enige merk dat levenslange garantie geeft op alle RVS spoelbakken!

Reginox spoelbak

Combineer met een kraan

Spoelbakken – ook wel een gootsteen genoemd – is niet het enige wat je bij Reginox kunt krijgen. De spoelbakken gaan namelijk perfect samen met de kranen van hetzelfde merk! Vaak is een Reginox spoelbak ontwikkeld met een specifieke stijl, kraan of zelfs beide in gedachte!

Overigens is er voor elke keukentoepassing wel wat mogelijk. Er zijn namelijk verschillende types spoelbakken om de juiste invulling te geven aan jouw keuken. Als je een middelgrote keuken met vaatwasser hebt kun je bijvoorbeeld kiezen voor enkel een normale spoelbak. Voor kleinere keukens zonder vaatwasser zijn er echter ook spoelbakken waar een afdruipgedeelte aan vast zit, zodat de rest van jouw aanrecht droog blijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *