16 oktober 2021

Stalen schuifdeur

1 min read

Opzoek naar een Stalen schuifdeur voor in de woonkamer? En het liefst op maat gemaakt? Dan zit je bij Marco-design zit je hier op het juiste adres. Het hebben van schuifdeuren in je huis ziet er in het algemeen heel mooi en netjes uit.

Als je besluit een schijfdeur te nemen via Marco-design. Dan wordt er tijdens een gesprek die plaats gaan nemen, jouw wensen en behoefte doorgenomen. Naar aanleiding van dit gesprek krijgen zij namelijk een beeld van hoe jou ideale schrijfdeur eruit gaan zien komen.

Eigen ervaring

Voor in de woonkamer besloten mijn man en ik een stalen schijfdeur te nemen. Het leek ons een goed idee om de woonkamerdeur te vervangen met schijfdeur. We vonden een normale deur er niet meer zo mooi uitzien en het werd eindelijk tijd voor iets nieuws. Via Marco-design zijn we eens gaan kijken wat zij voor ons konden betekenen. Wij hadden natuurlijk eerst bij hun op de website gekeken. Later hadden we contact met ze opgenomen. Toen we voor een gesprekje werden uitgenodigd. Werd er tijdens het gesprekje aan ons gevraagd wat voor schuifdeur wij precies wilde hebben. Mijn man en ik zijn heel erg blij met onze nieuwe deur. Onze woonkamer ziet er hierdoor ook meteen er anders uit.