16 oktober 2021

Super tevreden over mijn bezoek aan Musée Lalique

2 min read
LOGO-Museum-Lalique

Een aantal dagen geleden heb ik een bezoek gebracht aan het Musée Lalique in Doesburg. Ik ben namelijk een erg grote liefhebber van kunst en ik wilde graag mooie kunst bezichtigen in een museum bij mij in de buurt.  

museum-arrangement

Zeer veel verschillende musea in Gelderland 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een kunstmuseum bij mij in de buurt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Musee Lalique mij het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over de kunstwerken en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Op de website staat onder andere vermeld dat het museum ook kunstwerken tentoonstelt van de kunstenaar Chagall. Op het internet vond ik vervolgens ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten die een bezoek aan dit museum hebben gebracht. Dit sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan dit museum te brengen. 

Een erg leuke en vooral zeer leerzame dag 

In het museum werd ik erg vriendelijk ontvangen en ik koos ervoor om een rondleiding te nemen. Tijdens de rondleiding kreeg ik erg veel informatie over de kunstwerken en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Ik heb een erg leuke en vooral zeer leerzame dag gehad tijdens mijn bezoek aan het Musée Lalique in Doesburg. Daarom raad ik dit museum ook aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi museum in Gelderland.