9 december 2021

Waarde van basis boekhouding opleiding

Met een basis boekhouding opleiding haal je in een paar maanden tijd alle kennis in huis over boekhouden die je nodig kunt hebben. Handig als je bijvoorbeeld voor jezelf begint of een eigen bedrijf hebt en je eigen boekhouding wil doen. Of als je op zoek bent naar een baan maar nooit een studie hebt gevolgd. Het voordeel van deze basis boekhouding opleiding is dat je veel vrije tijd overhoudt, omdat je maar één keer in de week les hebt.

Lessen en huiswerk

Die les duurt drie uur en vindt plaats in de ochtend vanaf 9 of in de avond vanaf 7 uur. Op welke dag je je les hebt, hangt af van jouw keuze voor de locatie en startdatum. De meeste locaties hebben meerdere startdata voor de basis boekhouding opleiding, dus je kunt zelf bepalen of je je lessen op bijvoorbeeld een dinsdag of een donderdag wil gaan volgen. Of juist op een andere dag. Naast je wekelijkse lessen zul je wel huiswerk moeten maken. Na tien weken moet je dan klaar zijn voor je examen.

Diploma en kosten

Je ontvangt dan aan het eind van je basis boekhouding opleiding een diploma dat vergelijkbaar is met mbo 3. En dat in slechts tien weken. Er is geen gerichte voorkennis nodig om te beginnen met de basis boekhouding opleiding, behalve kennis van de Nederlandse taal. De kosten voor de basis boekhouding opleiding zijn nog geen 600 euro, nog minder als je geniet van belastingvoordeel. Je vindt alle informatie op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *