17 januari 2022

Wandtegel in Breda eindelijk gevonden

wandtegel Breda

Ik heb het huis van mijn ouders gekocht. Dit huis staat in de binnenstad van Breda en moest helemaal opgeknapt worden. Nu ben ik best wel handig dus dit ben ik zelf gaan doen. Het viel eerlijk gezegd best wel tegen. Het kostte me drie jaar om het zo te krijgen zoals ik in mijn hoofd had. Het laatste stukje wat nog ontbrak aan mijn droomhuis waren wandtegels voor in de entree. Hier wilde ik namelijk mooie wandtegels in een natuurlijke kleur. Dat zorgt namelijk voor een rustige, luxe uitstraling. Deze wandtegel in Breda vinden was nog niet zo gemakkelijk. Veel winkels bezocht, maar ik vond nergens wat ik zocht. Mijn gedroomde wandtegel in Breda vinden, leek onmogelijk. Gelukkig gaf mijn nieuwe vriendin de gouden tip. Zij had ooit hier tegels gekocht en was daar zeer over te spreken. Dus waagde ik het er ook op. En mijn mond viel open van verbazing. Lage prijzen, prima service en ze hadden mijn droomtegel in het assortiment! Dus was ik er snel uit!

wandtegel Breda

Tegel van mijn dromen

De wandtegel die ik heb gekozen voor mijn entree is nog mooier dan ik had kunnen dromen. Iedereen die binnenkomt, geeft me een compliment over de tegels. En dan begin ik echt te stralen! Super blij met deze winkel. Voor tegels moet je echt hier zijn!