16 oktober 2021

Woning ontruimingservice

2 min read

Er zijn verschillende situaties te bedenken wanneer het huis volledig leeg gemaakt moet worden, dit kan zijn na een verhuizing, emigratie, overlijdensgeval of iets ander soortgelijks. Er moet vaak nagedacht worden over de spullen, waar het heen moet, wat er wel of niet bewaard kan worden en wat rechtstreeks de prullenbak in mag. Waar veel mensen niet op rekenen, is dat deze klus ook nog eens een fysiek zware handeling is. Je moet spullen versjouwen, vloer moet verwijderd worden en tot slot moet ook alles nog worden schoongemaakt. Woning ontruimingservice kan dit gehele proces volledig uit handen nemen.

 Woning ontruimingservice kan effectief en vakkundig de woning leeghalen. Zo zijn de persoonlijke spullen in veilige handen en laten we de gehele woning netjes en schoon achter. Er is altijd de mogelijkheid om enkele taken zelf uit te voeren en de rest aan ons over te laten.

Bij het leeghalen van de woning moeten er veel spullen weg. Er wordt van te voren goed overlegt wat we met de spullen gaan doen. Welke spullen moeten er weg, welke spullen moeten bewaard wordt en welke spullen kunnen eventueel gerecycled worden. Wellicht kunnen we ook nog iemand anders blij maken met wat spullen tegen een goede prijs.

Tijdens de woningontruiming maken wij alles piekfijn in orde. We zullen onze taken uitvoeren tot iedereen helemaal tevreden is met het resultaat, dat het huis weer volledig opgeruimd is. Het kan ook zijn dat er nog meer wensen zijn, zoals het verwijderen van de gordijnen of het volledig weghalen van de vloeren. Daarnaast houden wij ook rekening als er bepaalde eisen worden gesteld vanuit de verhuurder of makelaar voor bijvoorbeeld oplevering. Zo kunnen wij alle gaten dichtmaken en eventueel schroeven en spijkers verwijderen waar nodig. Meer informatie kan je altijd vinden op de website van Woning Ontruimingservice.