16 oktober 2021

Zwembad bouwen door Bodyfit

2 min read
Water

Een droom van mij is een eigen zwembad bouwen. Het lijkt me heerlijk om elk moment gebruik te kunnen maken van mijn eigen zwembad. Verkoeling op warme zomerdagen en gewoon een verfrissende duik kunnen nemen na een dag werken. Nu we zijn verhuisd naar een huis met een grote tuin hebben we een ideale plek voor een zwembad.

Zwembad bouwen

Laat een zwembad bouwen of kies voor een kant en klaar bad

Natuurlijk heb ik me ingelezen op internet over de mogelijkheden. Ik wilde echter geen kant en klaar zwembad maar echt een zwembad bouwen en ingraven. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn besloot ik advies te vragen bij een specialist. Ik ging naar Bodyfit in Zeewolde. Zij zijn erkend dealer van het bekende merk Starline en bovendien bouwen zij ook eigen zwembaden. Doordat ze volledig op de hoogte zijn van alle ins en outs op het gebied van zwembaden leek dit mij de beste plek om me te laten informeren over de mogelijkheden. Bij Bodyfit trof ik inderdaad een adviseur met veel verstand van zaken. Doordat ik ook al goed ingelezen was en wist wat ik wilde, konden we al snel door naar de verschillen in specificaties van de verschillende baden.

Zwembad

Verschillende mogelijkheden

Zo kun je kiezen uit een zwembad gemaakt van polyester of polypropyleen. Beiden hebben hun eigen kenmerken en voor- en nadelen. Aan het einde van het gesprek werd duidelijk dat polypropyleen voor ons de beste keuze is en dat Bodyfit ons zwembad gaat bouwen. Er bestaat namelijk nog geen kant en klare variant van wat ik wil. Gelukkig is Bodyfit de ideale partij om mijn zwembad te bouwen en te installeren. Inmiddels is ons zwembad klaar en wordt het bijna geleverd. Ik kan niet wachten tot het helemaal klaar is en ik de eerste duik in mijn eigen zwembad kan nemen.

More Stories